Personvernregler

Personvernregler

Denne personvernspolicyen beskriver hvilken type informasjon du samler om deg når du besøker Dekselogetui; hvordan informasjonen din blir brukt og når den kan bli avslørt hvordan du kontrollerer bruk og avsløring av informasjonen din; og hvordan informasjonen din er beskyttet.

Samlet informasjon
Vi samler en rekke opplysninger om deg, inkludert:
Informasjon du gir direkte til oss.
Informasjon på din datamaskin og surfing aktiviteter på tjenesten, inkludert gjennom cookies, web beacons og annen lignende teknologi.
Få informasjon om deg fra andre kilder, slik loven tillater det

Bruk av informasjon
Vi bruker informasjonen vi samler til:
Gi den tjenesten du ba om.
Fortell deg hva vi tror du vil verdsette.
Tilpass det du ser og annonser.
Forbedre din erfaring på xx.

ditt valg
Hvis du velger å dele kontaktinformasjon med oss, får du muligheten til å oppdatere denne informasjonen.
Du kan stoppe kommersielle e-postmeldinger eller tekstmeldinger sendt fra Dekselogetui i samsvar med instruksjonene i en slik e-post eller tekstmelding du mottok.
Som beskrevet i oversikten over annonsering fra tredjeparter, har du muligheten til at tredjeparter samler inn og bruker informasjonen din til å vise relevante annonser
Du kan også velge å tilpasse annonsene dine uten å bruke noen av dataene vi samler inn. For å avslutte, vennligst kontakt oss.


annen informasjon
Dekselogetui er forpliktet til å jobbe med deg for å få en rettferdig løsning på eventuelle personvernproblemer.
Vi har brukt kommersielt rimelige prosedyrer for å beskytte informasjonen din, men vær oppmerksom på at dataoverføring eller lagring ikke er 100% sikker.

Hvordan kontakte oss
Hvis du har spørsmål om xx personvernregler, vennligst kontakt oss, og vi vil gjøre vårt beste for å svare på forespørselen din innen rimelig tid. Du kan sende en e-post til denne adressen: dekselogetui@hotmail.com